Gönderen Konu: Tapatalk  (Okunma sayısı 6804 defa)

Çevrimdışı Murat Toloğlu

• Newbie
  • *
Tapatalk
« : Eylül 08, 2019, 10:42:07 ÖÖ »
Merhaba,
Öncelikle daha önce tartışılmış mı diye arama yaptım, herhangi bir kayda rastlayamadım.
Ben pek çok forum ve gruba üyeyim, uyumlu olanları hep beraber tek bir https://www.tapatalk.com uygulamasıyla cep telefonumdan takip ediyorum.
Uygulamanın gerekleri hakkında bilgim yok ancak Otokon Forum Tapatalk uyumlu hale getirilebilirse yararlı olur diye düşünüyorum.
Selamlar,
Murat Toloğlu
478170

Çevrimdışı Bora Ayvaz

• OTOKON Üyesi
  • *
Ynt: Tapatalk
« Yanıtla #1 : Eylül 12, 2019, 02:31:57 ÖS »
Merhabalar,

Tapatalk'ı bilişim ekibimiz ile araştırdık. Foruma gerçekten faydalı olabileceğini ve kullanımı kolaylaştırıp katılımı arttırabileceğini düşünüyoruz. Bu sebeple kayıt olduk ve mobil uygulamaya OTOKON Forumu eklemeye çalıştık. Ancak hata aldık. Bu hataya göre OTOKON forum adresi http://forum.otokon.org/ daha önce tapatalk'a eklenmiş. Bu yüzden biz ekleyemedik. Ancak uygulama içerisinde de OTOKON Forum gözükmüyor. Eklenip devam ettirilmemiş gibi duruyor. Kimin eklediğini bilmiyoruz ancak kendisi bunu görüp de bize ulaşabilirse seviniriz.
A cyborg is sent from the future on a deadly mission. He has to kill Sarah Connor, a young woman whose life will have a great significance in years to come. Sarah has only one protector - Kyle Reese - also sent from the future. The Terminator uses his exceptional intelligence and strength to find Sarah, but is there any way t

Çevrimdışı Berk Güler

• OTOKON Üyesi
  • *
« Yanıtla #2 : Eylül 12, 2019, 10:28:33 ÖS »
http://forum.otokon.org/index.php?topic=5792.msg73646#msg73646 iletisinden anladığım kadarıyla çok büyük ihtimalle mezunlarımızdan Celaleddin Hidayetoğlu ilgilenmiş. Şu an İTÜ sunucularında olmadığımız için başarılı bir sonuç alabiliriz sanıyorum

Çevrimdışı Celaleddin Hidayetoğlu

• OTOKON Üyesi
  • *
« Yanıtla #3 : Eylül 17, 2019, 12:37:13 ÖS »
Selamlar!

Evet, forumu daha önce Tapatalk'a ben kaydetmiştim. Düzgün çalışamayınca bizi listelerinden kaldırmışlar.

Kaydımızı doğrudan yönetim arayüzlerinden silemiyorum anladığım kadarıyla. Biraz bakıp araştırdım, forumun sahibi olduğumuzu bir şekilde kanıtlamamızı istiyorlar bu tarz silme/devretme işlemleri için.

"This site URL or its host address has been used, please try another one. If you believe the address of your forum's host is being used by others, please send us an email to support@tapatalk.com." diyor aynı adres ile forum oluşturmaya çalışırken. Buraya durumu anlatan bir e-posta atarsanız nasıl bir kanıt istedikleri ile ilgili yönlendirip yardımcı olacaklardır bence.

Muhtemelen forumun kurulu olduğu dizine içinde spesifik bir metin yazılı bir dosya oluşturmamızı isteyecekler.

Herhangi bir sıkıntı olursa haberleşelim yine. Burayı takip edeceğim. :)
"Hobi olarak kaşık da kullanırım. Fakat ciddi işlerimde çatal tercihimdir. Çorbayı kaşıkla içerim, çünkü çorba cıvıktır."